Leverings en Garantievoorwaarden

Bestellingen

Gardenlights.be is een divisie van GHE LED met maatschappelijke zetel te Willebroek.

Wij streven ernaar U hoogkwalitatieve verlichting te leveren. Al onze producten genieten van een kwaliteitsgarantie door de fabrikant. De garantietermijn wordt vermeld bij elk product, maar is meestal 3 jaar of 5 jaar, met uitzondering van grondspots en onderwaterverlichting waar de termijn beperk kan zijn tot 1 of 2 jaar afhankelijk van het product.

Installatie

De verlichting dient geplaatst te worden op deskundige wijze. Lees daartoe steeds de gebruiksaanwijzing. Bij vragen of onduidelijkheden verzoeken wij U contact op te nemen door gebruik te maken van het contactformulier. Vermeld steeds datum van aankoop en artikelnummer(s).

Retouren

Onze klanten beschikken over het recht om goederen terug te zenden mochten deze niet voldoen aan hun verwachtingen, of indien deze goederen gebreken zouden vertonen. Bij grotere orders bevelen wij aan om eventueel eerst één artikel op te vragen en/of te bestellen, dit om grote terugzendingen te vermijden.
Het spreekt voor zich dat GHE al het nodige doet om U maximaal en op de beste wijze te adviseren bij de keuze van Uw verlichting.